Jansen Bartels Installatietechniek B.V. verzorgt complete, duurzame en energiezuinige installatieoplossingen. Van ontwerp en realisatie tot en met service, onderhoud en beheer. Of het nu gaat om wonen, werken of leren, wij creëren een omgeving waar het comfortabel en aangenaam is. Daarnaast zijn we een deskundige en vertrouwde partner bij het optimaliseren van uw energiehuishouding en binnenklimaat.

In de overtuiging dat een goede isolatie het fundament is van een energiezuinig gebouw, vinden we het essentieel om zo vroeg mogelijk in het huisvestingsproces betrokken te zijn en al in de ontwerpfase mee te denken en adviseren over bouwkundige oplossingen. Tezamen met goed doordachte installatieoplossingen komt er uiteindelijk een duurzaam, energiezuinig, kosten efficiënt gebouw tot leven, dat comfort biedt en van alle gemakken is voorzien.

Als totaalinstallateur doen we ons werk met zorg en aandacht. U moet er immers op kunnen vertrouwen dat u een betrouwbare, deskundige partij heeft gekozen, die verwachtingen waarmaakt. Omdat we geloven in de meerwaarde van samenwerken, hebben we een selecte groep deskundige partijen waaronder bouwbedrijven als partner. Dankzij onze omvang en korte lijnen zijn we toegankelijk en gaan we slagvaardig en daadkrachtig te werk. We nemen initiatief, denken buiten bestaande kaders en wegen alternatieven en risico’s zorgvuldig af. Zo maken we uiteindelijk het verschil.

Jansen Bartels Installatietechniek maakt deel uit van Bouwgroep Zuiderbosch.

Bekijk onze werkwijze